Zeeuwse filmmaker Aron (24) maakt zonder miljoenenbudget spectaculaire filmscènes na

met VideoHeb je dat weleens? Dat je een film kijkt en denkt: 'Hoe hebben de ze dat in godsnaam gefilmd?' Geen shot is onmogelijk, bewijst Aron Ludikhuijze (24) uit Middelburg. Met beperkte middelen maakt hij beroemde filmscènes na en plaatst de resultaten op zijn YouTube-kanaal.

  1. Rugspecialist legt uit waar je op moet letten als je het matras vervangt

    Rugspecia­list legt uit waar je op moet letten als je het matras ver­vangt

    Een goed matras kan rugpijn niet oplossen, maar wel verlichten, zegt dokter Mahieu, rugspecialist uit België. Hij vertelt waar je op moet letten bij de aankoop van een nieuw matras.
  2. Deze zeven steden dingen mee naar organisatie Eurovisie Songfestival

    Deze zeven steden dingen mee naar organisa­tie Eurovisie Songfesti­val

    Zeven Britse steden komen in aanmerking voor de organisatie van het Eurovisie Songfestival volgend jaar. Onder meer Birmingham, Glasgow en Liverpool staan op de shortlist van locaties om het evenement te huisvesten.
  3. Actrice Anne Heche (53) overleden, ex-vriendin Ellen DeGeneres spreekt van 'verdrietige dag'

    Actrice Anne Heche (53) overleden, ex-vrien­din Ellen DeGeneres spreekt van 'verdrieti­ge dag'

    De Amerikaanse actrice Anne Heche is overleden. Dat heeft een woordvoerder van de familie van Heche, die vorige week bij een auto-ongeluk ernstige hersenschade opliep en in coma lag, vrijdag laten weten. Heche werd 53 jaar. Omdat zij hersendood is verklaard, is zij wettelijk gezien gestorven. De actrice ligt nog wel aan de beademing. Dit omdat haar familieleden momenteel uitzoeken of haar organen nog levensvatbaar zijn en kunnen worden gedoneerd.
  4. S10 verplaatst show in Afas Live van november naar april 2023

    S10 verplaatst show in Afas Alive van november naar apr 2023

    Het concert dat S10 in nov in AFAS Live zou geven, wordt uitgesteld naar april volgend jaar. Dat meldt de zangeres in een bericht op Instagram. Reden hiervoor is dat de bear witness 'iets te snel' voor haar zou komen.
  5. Zo maak je de perfecte nasi goreng

    Zo maak je de perfecte nasi goreng

    Er is geen standaardrecept voor nasi goreng. Maar houd je aan deze basisregels van Maureen Tan, auteur van de Bijbel van de Indonesische keuken, en je gebakken rijst kan niet mislukken. En heb je een restje rijst in de koelkast, dan ben je helemaal snel klaar.
  1. Brandweer redt man uit geheime tunnel in Rome

    Brandweer redt man uit geheime tunnel in Rome

  2. Schrijver Salman Rushdie neergestoken op podium

    Schrijver Salman Rushdie neergesto­ken op podium